Se curata muschiul, se spala si se taie din acesta 2 bucati de 7 cm grosime. Se presara cu sare si piper, dupa care se inveleste fiecare bucata in 2
Se curata muschiul, se spala si se taie din acesta 2 bucati de 7 cm grosime. Se presara cu sare si piper, dupa care se inveleste fiecare bucata in 2 felii de bacon. Se curata si se taie marunt ciupercile, apoi se calesc in ulei incins. Se taie din chifla doua felii de 1 cm grosime, se prajesc pana se rumenesc, apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt so se pune pe fiecare cate 1-2 linguri cu ciuperci. Se pun pe fiecare felie de paine cate o bucata de muschi de vita, apoi ciupercile ramase, cascavalul ras si cimbrul. Tava se pune in cuptorul incins si se coace 30 de minute la foc potrivit.
Se serveste fierbinte cu sos de rodii.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii