Pentru mancare delicioasa cu carne si patlagele vinete se taie carnea bucati, se prajeste in grasime fierbinte, se asaza in cratita, se adauga ceapa, 1-2 patlagele rosii,
Pentru mancare delicioasa cu carne si patlagele vinete se taie carnea bucati, se prajeste in grasime fierbinte, se asaza in cratita, se adauga ceapa, 1-2 patlagele rosii, 1 lingura de faina, putina boia de ardei si sare. Cratita se acopera cu capac si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 1-1 1/2 ore. Patlagelele vinete se curata, se taie bucati si se sareaza. Se lasa sa se scurga zeama, apoi se prajesc in untura. Cand sunt gata se pun peste carne, iar dupa 10-15 minute se adauga 2-3 rosii si se da cratita la cuptor sa scada sau se lasa sa fiarba la foc mic.
Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și deliciosDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti