Gaina se curata,apoi se spala, si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se pune impreuna cu bucatile de carne intr-un vas cu unt. Se aseaza vasul
Gaina se curata,apoi se spala, si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se pune impreuna cu bucatile de carne intr-un vas cu unt. Se aseaza vasul pe foc mic si se lasa totul la inabusit pana incepe sa se rumeneasca. Se toarna apa cat sa le acopere, se adauga sare si dupa ce carnea a fiert pe jumatate se adauga smochinele spalate si tinute in apa pana s-au inmuiat.Se mai adauga vinul, bulionul si zaharul ars stins cu 2-3 linguri apa. Se adauga din nou putina apa si se lasa sa fiarba, dar fara sa scada prea mult.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Nu pot sa spun despre acesti cartofi decat ca ne-am lins pe degete de buni ce au fost in aceasta combinatie.
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la DelacoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa