Bucatile de gasca (pipota, pulpele ai spatele) se rumenesc in ulei si se toarna deasupra apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba in cuptor. Caisele
Bucatile de gasca (pipota, pulpele ai spatele) se rumenesc in ulei si se toarna deasupra apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba in cuptor. Caisele se usca si se tin in apa cateva ore sa se inmoaie, dupa care se spala bine si se pun intr-un vas impreuna cu carnea fiarta. Se face un sos de zahar ars, care se adauga impreuna cu vinul si putina sare peste carne si caise. Se lasa totul la foc mic sa fiarba si sa scada.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Cartofi la cuptor
Daca va este dor de gustul copilariei, incercati aceasta reteta, la fel de delicioasa ca altadata!
Desert nuci umplute cu crema de ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura