Mancare din carne de miel

Carnea taiata bucatele mici se amesteca cu boabe de piper, ceapa tocata, sare si se pune apoi intr-un vas, cu ulei, pe foc mic, la rumenit. Se toarna

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne miel
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • 3-4 boabe piper
  • zeama de lamaie
  • 1 lingurita lapte
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Carnea taiata bucatele mici se amesteca cu boabe de piper, ceapa tocata, sare si se pune apoi intr-un vas, cu ulei, pe foc mic, la rumenit. Se toarna apa in vas, cat sa acopere carnea si se lasa la fiert acoperita cu un capac. Se adauga apoi o lingura cu faina amestecata in untul topit si se amesteca cu apa in care a fiert carnea. Se adauga zeama de lamaie, se bate un galbenus cu lapte si se amesteca cu sosul din tigaia cu carne.


Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.

Alte retete:

Placinta cu dovleac

Mancare de mazare cu sos de rosii

Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de bob cu prajeala

Anul trecut, din motive de sanatate nu mi-am permis sa prepar bobul asa cum il facea bunica, insa acum vi-l prezint exact...

Mancare de bob cu prajeala
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca