Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun rosiile taiate bucati.Se
Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun rosiile taiate bucati.Se fierbe 5 minute, se potriveste gustul cu maghiran si piper, se stinge cu supa de carne. Se da in clocot, se adauga cartofii curatati si taiati bucati si cand sunt pe jumatate fierti se adauga ardeii taiati in bucati mari si zucchini taiat in rondele de 0,5 cm. Se fierbe pana toate zarzavaturile se inmoaie, se mai poate da aroma cu maghiran, piper..
Nimic nu se taie marunt deoarece acest fel de mancare este aspectuos daca se vad toate ingredientele.
Alte mancaruri recomandate:
Pui cuptor
Placinta cu spanac si carne pui
Pui cu ciuperci
O prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa