Mancare persana de spanac cu sunca si oua ochiuri

Spanacul se spala bine. Se fierbe in apa sarata impreuna cu usturoiul curatat. Se amesteca bine laptele cu faina si se toarna peste spanac, amestecand

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g spanac
  • 2-3 catei usturoi
  • 400 ml lapte
  • un varf de cutit de piper
  • sare
  • 1-2 linguri faina
  • 4 felii sunca de casa
  • 4 oua de casa

Mod de preparare

Spanacul se spala bine. Se fierbe in apa sarata impreuna cu usturoiul curatat. Se amesteca bine laptele cu faina si se toarna peste spanac, amestecand bine. Dupa ce a fiert, prin strecuratoare sau sita, se pasereaza intr-un alt vas.

Prepararea suncii prajite si a ochiurilor: incalzim putin ulei intr-o tigaie, se pune sunca de casa, se prajeste pe o parte, se intoarce si pe cealalta si, dupa aceea, se pun ouale unul cate unul. Se pune capacul si se lasa ~ 2 minute.
Alte mancaruri recomandate

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Ciuperci cu spanac

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu paste

Pulpe de pui cu paste
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise