Maruntaiele bine curatate si spalate se acopera cu apa si se pun la fiert. Se adauga frunza de vita de vie, piper si sare. Cand se inmoaie, se adauga
Maruntaiele bine curatate si spalate se acopera cu apa si se pun la fiert. Se adauga frunza de vita de vie, piper si sare. Cand se inmoaie, se adauga merele taiate felii si se fierb in continuare. Paralel pesmetul se prajeste in ulei, se presara cu boia si se adauga la mancare pentru a o ingrosa.
Inainte de servire, se scot frunzele de vita de vie. In partile loculu se serveste ca supa si ca atare, se fierbe cu 1,5 l apa. Se poate servi si rece.
Alte retete mancare
recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Spanac cu carne
Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.
Ghiveci cu pui la oala de lutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa