Maruntaiele se spala in mai multe ape si se taie in bucatele mici, se sareaza si se lasa la frigider. Se incinge untul si se caleste ceapa, taiata in
Maruntaiele se spala in mai multe ape si se taie in bucatele mici, se sareaza si se lasa la frigider. Se incinge untul si se caleste ceapa, taiata in forma de pestisori, apoi se adauga faina, iar cand aceasta capata o nuanta aurie, se stinge cu smantana. Dupa ce incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele, lasandu-se sa rumeneasca uniform. Separat, intr-un litru de apa rece cu putina sare, se toarna malaiul in ploaie, amestecand continuu cu lingura din lemn, sa nu se prinda.
Cand e gata, se rastoarna mamaliguta pe un platou, si se face cu dosul unui polonic o adancitura mare in mijloc, iar acolo se adauga maruntaiele.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa