Mazarea cu sunca si mozzarella este o mancare delicioasa, deloc greu de pregatit. Daca nu mai stiti ce sa gatiti, aceasta mancare de mazare este solutia ideala!
1. Am taiat prosciuto cotto bucatele si l-am pus in tigaie sa se topeasca grasimea, cind incepea sa se coloreze am deglasat cu vin alb sec;
2. Cind vinul s-a evaporat am adaugat mazarea congelata (1 kg) si am pus capacul, astfel umiditatea care s-a creat a fost suficienta ca sa faca apa necesara coacerii mazarii, apoi dupa 10 minute am scos capacul si am lasat sa se evapore tot lichidul, apoi am sarat.
3. Cind s-a evaporat tot lichidul am stins focul si am adaugat 2 mozzarelle (250 gr).
Reteta de mazare cu prosciutto si mozzarella a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.
Noi am mai mincat impreuna numai grisine cu prosciutto crudo, se poate servi si ca garnitura daca preferati dar si ca fel unic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa