Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare. Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime. Am
Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare.
Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime.
Amestecam carnea tocata cu pesmetul, oul, laptele, sare, piper.
Formam medalioane rotunde de cca 5 cm diametru, apoi in centrul acestora punem morcovul, apasam cu degetul sa intre rondeaua.
Trecem medalioanele prin faina si le prajim in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se pun pe un platou pe salata verde ornate cu feliute de lamaie.
Pofta buna!
Reteta Medalioane din piept de curcan a fost propusa de VERONICA pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de curcan gasiti aici:
Piept de curcan umplut cu ciuperci si mozzarela,
Piept de curcan cu sos gorgonzola,
Rulada din piept de curcan
Perfecte pentru micul dejun!
Turtite cu dovlecei si cascavalPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura