Medalioane din piept de curcan

Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare. Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime. Am

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 1 morcov
  • 2 linguri pesmet
  • 50 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 50 g faina
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare.

Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime.

Amestecam carnea tocata cu pesmetul, oul, laptele, sare, piper.

Formam medalioane rotunde de cca 5 cm diametru, apoi in centrul acestora punem morcovul, apasam cu degetul sa intre rondeaua.

Trecem medalioanele prin faina si le prajim in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se pun pe un platou pe salata verde ornate cu feliute de lamaie.


Pofta buna!

Reteta Medalioane din piept de curcan a fost propusa de VERONICA pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de curcan gasiti aici:

Piept de curcan umplut cu ciuperci si mozzarela,

Piept de curcan cu sos gorgonzola,

Rulada din piept de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi umpluti

Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...

Cartofi umpluti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca