Medalion de miel cu sataras de legume

1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol. 2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul. 3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g carne de miel
  • 500 g rosii
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 ou
  • 100 g smantana
  • 1 catel de usturoi
  • jumatate de cub de concentrat de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol.

2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul.

3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp de trei ore.

4. Dupa ce s-a macerat carnea, taiati ceapa si ardeii julien , iar rosiile cubulete.

5. Caliti mai intai ceapa, apoi ardeii, iar la final puneti rosiile.

6. Lasati tigaia 15 minute, la foc potrivit.

7. Bateti oul cu smantana, luati tigaia de pe foc si adaugati compozitia ou-smantana. Sarati si piperati.

8. Prajiti carnea de miel in tigaie, mai intai la foc iute pentru a se rumeni, apoi la foc potrivit.

9. Adaugati supa obtinuta din concentratul de carne, aproximativ 200 ml, acoperiti tigaia si lasati preparatul pe foc pana ce se inmoaie carnea si lichidul scade.
Se serveste alaturi de sataras de legume.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...