Medalion de porc

Medalion de porc este un delicios fel principal. Pentru aceasta reteta cu carne de porc aveti nevoie de 400 g pulpa porc.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g pulpa porc
  • 50 g mustar
  • 1 lingura margarina
  • 100 ml ulei
  • 1-2 lamai
  • tarhon
  • piper macinat Kotanyi
  • delikat
  • 2-3 linguri vin

Mod de preparare

Medalion de porc este un delicios fel principal. Se taie carnea in 6-8 bucati potrivite si li se da o forma cat mai rotunda.
Bucatelele de carne se tin la marinat in mustar, vin, tarhon, delikat si piper macinat 30 min. Lamaia se taie felii.
Dupa marinare, fiecare bucata de carne se pune intre 2 felii de lamaie si se infig intr-o scobitoare.
Toate medalioanele astfel formate se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei 5 min.
Se scot si se scurg de ulei pe un prosop de hartie.


Madalioanele de porc se servesc calde, stropite cu margarina si pudrate cu piper macinat langa o garnitura de piure, cartofi natur sau orez. Pofta buna!
Cutitul bucatarului, marca Zwilling de la KitchenShop mi-ar fi util la pregatirea acestei retete!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide