Pentru mielul cu ciuperci si smantana se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o ceapa taiata marunt si ciupercile spalate.
Pentru mielul cu ciuperci si smantana se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o ceapa taiata marunt si ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Se adauga sare. Cand incepe totul sa se rumeneasca, se toarna zeama de carne si se lasa sa scada. Daca mancarea este prea scazuta, se mai adauga putina zeama de carne sau apa.
Cu un sfert de ora inainte de a servi, se amesteca smantana cu faina si piperul, se toarna peste mancare si se lasa sa dea 2—3 clocote. Se poate pregati aceeasi mancare fierband separat ciupercile taiate felii. Se pun in mincare odata cu smantana si se lasa sa dea impreuna cateva clocote.
Mielul cu ciuperci se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii