Miel cu ciuperci si smantana

Pentru mielul cu ciuperci si smantana se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o ceapa taiata marunt si ciupercile spalate.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 400 g ciuperci
  • 1 lingura unt sau untura
  • 1 ceapa mica
  • 1 ceasca zeama de carne sau
  • apa
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita faina
  • putin piper
  • sare.

Mod de preparare

Pentru mielul cu ciuperci si smantana se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o ceapa taiata marunt si ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Se adauga sare. Cand incepe totul sa se rumeneasca, se toarna zeama de carne si se lasa sa scada. Daca mancarea este prea scazuta, se mai adauga putina zeama de carne sau apa.
Cu un sfert de ora inainte de a servi, se amesteca smantana cu faina si piperul, se toarna peste mancare si se lasa sa dea 2—3 clocote. Se poate pregati aceeasi mancare fierband separat ciupercile taiate felii. Se pun in mincare odata cu smantana si se lasa sa dea impreuna cateva clocote.


Mielul cu ciuperci se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv saratele

Aperitiv saratele
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca