Miel cu marar si ceapa verde

Se taie bucatelele de carne ca la orice tocana. Maruntaiele se dau prin masina. Se asaza intr-o cratita, jumatate din aceste ingrediente, in ordinea u

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 miel partea din fata
  • coaste
  • git
  • picioare
  • cit mai multe oscioare
  • maruntaie
  • 1 farfurie adinca cu marar taiat marunt
  • 1 farfurie cu frunze de patrunjel
  • 1 farfurioara cu ceapa verde tocata
  • 1 farfurioara cu ceapa uscata taiata marunt
  • 30 gr. pesmet fin
  • 1/2 kg unt proaspat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie bucatelele de carne ca la orice tocana. Maruntaiele se dau prin masina. Se asaza intr-o cratita, jumatate din aceste ingrediente, in ordinea urmatoare: la fund ceapa, apoi carnea, mararul, patrunjelul, ceapa verde, bucatelele de maruntaie, sare, piper, untul taiat in bucati, oasele si pesmetul presarat peste tot cuprinsul cratitei. Apoi se continua cu jumatatea a doua de material in aceeasi ordine. Se acopera si se fierbe la foc mic pe aragaz pina scade toata zeama lasata de carne si se zarzavaturi. Nu se pune deloc apa.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...