1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar. 2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele
1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar.
2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele se invelesc in folie de aluminiu si se lasa 10 minute in cuptorul incins.
3.Se scoate tava si se acopera carnea cu pasta de mustar. Se toarna in tava 50ml. apa, se pun de jur imprejur firele de cimbru si tarhon si se lasa la cuptor inca 30 minute.
Pe un platou, pe un pat de salata verde, spalata si uscata cu un servet de bucatarie, se pun cotletele de miel taiate. Se serveste cu garnitura dupa dorinta, salata verde si un vin rosu sec.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata