1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar. 2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele
1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar.
2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele se invelesc in folie de aluminiu si se lasa 10 minute in cuptorul incins.
3.Se scoate tava si se acopera carnea cu pasta de mustar. Se toarna in tava 50ml. apa, se pun de jur imprejur firele de cimbru si tarhon si se lasa la cuptor inca 30 minute.
Pe un platou, pe un pat de salata verde, spalata si uscata cu un servet de bucatarie, se pun cotletele de miel taiate. Se serveste cu garnitura dupa dorinta, salata verde si un vin rosu sec.
Ador aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...
Desert gofre cu visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj