Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in- tr-un vas de yena. Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu c
Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in-
tr-un vas de yena.
Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu cimbru.
Adaugi in vasul de yena ceasca de ulei si 1 ceasca de apa.
Peste carne pui slanina taiata fasii subtiri si boabe de piper, introduci forma la cuptor si frigi carnea la foc iute.
Dupa 1 ora, intorci carnea si adaugi vinul.
Se scoate carnea cand e bine rumenita.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Dacă tot m-am obișnuit cu diverse băuturi hrănitoare, nu puteam să nu mă bucur de gustul preferat: cel de...
Milkshake cu unt de arahide și bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.