Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in- tr-un vas de yena. Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu c
Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in-
tr-un vas de yena.
Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu cimbru.
Adaugi in vasul de yena ceasca de ulei si 1 ceasca de apa.
Peste carne pui slanina taiata fasii subtiri si boabe de piper, introduci forma la cuptor si frigi carnea la foc iute.
Dupa 1 ora, intorci carnea si adaugi vinul.
Se scoate carnea cand e bine rumenita.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti