Miel in vin alb

Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in- tr-un vas de yena. Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu c

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg pulpa de miel
  • 200 g slanina afumata
  • 1 pahar vin alb
  • mujdei din 1 capatana
  • usturoi
  • o mana praf de cimbru
  • 1/2 lamaie • sare si piper
  • ceasca ulei si una de apa

Mod de preparare

Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in-

tr-un vas de yena.

Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu cimbru.

Adaugi in vasul de yena ceasca de ulei si 1 ceasca de apa.

Peste carne pui slanina taiata fasii subtiri si boabe de piper, introduci forma la cuptor si frigi carnea la foc iute.

Dupa 1 ora, intorci carnea si adaugi vinul.

Se scoate carnea cand e bine rumenita.
Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa