Miel in vin alb

Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in- tr-un vas de yena. Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu c

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg pulpa de miel
  • 200 g slanina afumata
  • 1 pahar vin alb
  • mujdei din 1 capatana
  • usturoi
  • o mana praf de cimbru
  • 1/2 lamaie • sare si piper
  • ceasca ulei si una de apa

Mod de preparare

Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in-

tr-un vas de yena.

Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu cimbru.

Adaugi in vasul de yena ceasca de ulei si 1 ceasca de apa.

Peste carne pui slanina taiata fasii subtiri si boabe de piper, introduci forma la cuptor si frigi carnea la foc iute.

Dupa 1 ora, intorci carnea si adaugi vinul.

Se scoate carnea cand e bine rumenita.
Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Milkshake cu unt de arahide și banane

   Dacă tot m-am obișnuit cu diverse băuturi hrănitoare, nu puteam să nu mă bucur de gustul preferat: cel de...

Milkshake cu unt de arahide și banane
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii