1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si
1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa.
2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si presarati-o cu sare si piper.
3. Bateti ouale cu un praf de sare, apoi adaugati alunele macinate, cimbrul si rozmarinul tocat marunt.
4. Treceti feliile de carne prin acest amestec si puneti-le intr-o tava mai mare in care ati pus uleiul.
5. Spalati bine cartofii folosind o perie, taiati-i pe cei mai mari in 2 sau 4 si puneti-i in tava, imprejurul bucatilor de carne.
6. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 minute, sau pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.
Se serveste carnea si cartofii presarati cu mararul tocat si salata de rosii.
Prima data cand le-am facut, mega bune, am facut dupa reteta Jamilei Reteta romaneasca
Desert poale-n brauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj