Miel la cuptor cu cartofi noi

1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de miel fara os
  • 1 kg cartofi noi
  • 100 g alune macinate
  • 2 oua
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 leg. marar
  • 2-3 fire de rozmarin
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa.

2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si presarati-o cu sare si piper.

3. Bateti ouale cu un praf de sare, apoi adaugati alunele macinate, cimbrul si rozmarinul tocat marunt.

4. Treceti feliile de carne prin acest amestec si puneti-le intr-o tava mai mare in care ati pus uleiul.

5. Spalati bine cartofii folosind o perie, taiati-i pe cei mai mari in 2 sau 4 si puneti-i in tava, imprejurul bucatilor de carne.

6. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 minute, sau pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.
Se serveste carnea si cartofii presarati cu mararul tocat si salata de rosii.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert poale-n brau

Prima data cand le-am facut, mega bune, am facut dupa reteta Jamilei Reteta romaneasca

Desert poale-n brau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca