1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si
1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa.
2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si presarati-o cu sare si piper.
3. Bateti ouale cu un praf de sare, apoi adaugati alunele macinate, cimbrul si rozmarinul tocat marunt.
4. Treceti feliile de carne prin acest amestec si puneti-le intr-o tava mai mare in care ati pus uleiul.
5. Spalati bine cartofii folosind o perie, taiati-i pe cei mai mari in 2 sau 4 si puneti-i in tava, imprejurul bucatilor de carne.
6. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 minute, sau pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.
Se serveste carnea si cartofii presarati cu mararul tocat si salata de rosii.
Delicioase, in orice sezon :X Multumesc pentru reteta, Corina! :-*
Placinte ardelenestiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura