Se taie carnea spalata de miel in bucati potrivite si se pune intr-un castron. Puneti intr-un castronas coriandrul, cimbrul,scortisoara, nucsoara, cui
Se taie carnea spalata de miel in bucati potrivite si se pune intr-un castron.
Puneti intr-un castronas coriandrul, cimbrul,scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat. Presarati peste carne.
Adaugati vinul, uleiul de floarea soarelui, ceapa tocata si usturoiul tocat.
Puneti castronul la rece de pe o zi pe alta. A doua zi se scurg bine si se pun pe gratarul incins.
Se gatesc pe toate partile, pana cand se rumenesc bine.
Pe gratar puneti painea taiata in doua pe orizontala, apoi in bucati de circa 5-6 cm.
Prajiti feliile cate 1-2 minute pe fiecare parte, apoi amestecati-le cu cateii de usturoi.
Se stropesc cu uleiul de masline si se presara cu amestecul de rosii, oregano si busuioc.
Faceti ca garnitura un sos de usturoi, frecand usturoiul pisat cu sare si ulei de
masline adaugat treptat.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Miel betiv
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti