Miel la gratar cu slanina si untura

Pentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata dintre umarul din fata pana la desert.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 500 kg carne de miel
  • 1 felie de slanina sau
  • 1 lingurita de untura
  • sare.

Mod de preparare

Pentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata dintre umarul din fata pana la desert. Se curata carnea de pe oase, se taie bucati de marimea unui biftec si se da sare. Se incinge gratarul, se unge cu o bucata de slanina sau cu o pana muiata in untura si se asaza bucatile de carne. Se lasa sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.


Mielul la gratar cu slanina si untura se serveste cu cartofi prajiti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii