Pentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata dintre umarul din fata pana la desert.
Pentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata dintre umarul din fata pana la desert. Se curata carnea de pe oase, se taie bucati de marimea unui biftec si se da sare. Se incinge gratarul, se unge cu o bucata de slanina sau cu o pana muiata in untura si se asaza bucatile de carne. Se lasa sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.
Mielul la gratar cu slanina si untura se serveste cu cartofi prajiti.
O rețetă la indemana oricui ;) Spaghetele si branza cred ca sunt nelipsite din camara si frigiderul vostru! Simplu si tare...
Spaghete quatro fromagi la slow cooker Crock-PotIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.