Se spala o jumatate de miel, de preferat partea din fata, se taie in bucati cat 2-3 degete de late. Se sareaza si se tin 20 minute. Se da prin faina,
Se spala o jumatate de miel, de preferat partea din fata, se taie in bucati cat 2-3 degete de late. Se sareaza si se tin 20 minute. Se da prin faina, ou amestecat cu o lingurita de ulei si la urma pesmet. Se prajesc in untura fierbinte sau in unt amestecat cu ulei (la o lingura de unt, 2 linguri de ulei).
Se servesc cu legume si salata verde
Rețeta aceasta este una extrem de simplu de pregătit dar în același timp foarte savuroasă. Ce-i drept, am avut și...
Pui dulce în sos de soia la slow cooker Crock-Pot 4,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj