Miel pe pat de sfecla rosie

1. Incingeti intr-o tigaie 50 ml de ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe un platou, presarati-l

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 cotlete de miel dezosate
  • 2 sfecle rosii coapte
  • 1 lingura hrean ras
  • 4 felii de paine
  • 50 g unt
  • 4 felii subtiri de jambon crud uscat
  • 4 fire de rozmarin
  • 4 fire de cimbru
  • 50 ml ulei
  • 300 g rosii mici cherry
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Incingeti intr-o tigaie 50 ml de ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe un platou, presarati-le cu sare si piper.

2. Puneti peste cotletele fierbinti firele de rozmarin si cimbru si acoperiti platoul cu un capac.

3. Dati sfecla coapta si curatata de coaja, pe razatoarea mica, apoi amestecati-o cu hreanul.

4. Prajiti feliile de paine si, cat sunt fierbinti, ungeti-le cu un strat subtire de unt.

5. Puneti pe fiecare felie de paine o felie de jambon, apoi peste acesta puneti 2-3 linguri de amestec de sfecla si hrean.

6. Peste sfecla puneti cate 3 cotlete de miel si deasupra acestora cate un fir de rozmarin, unul de cimbru si cate 2-3 rosii cherry coapte.
Se serveste cald

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu caise, visine si bezea

O combinatie ideala pentru vremea de afara!

Prajitura cu caise, visine si bezea
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii