Mincare cu carne si patlagele vinete

Se taie carnea bucati, se prajeste in grasime fierbinte, se asaza in cratita, se adauga ceapa, 1-2 patlagele rosii, o lingura de faina, putina boia de

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. carne
  • 3 linguri untura
  • 2 buc. ceapa
  • 3-4 buc.rosii
  • 3 buc. patlagele vinete potrivite
  • o legatura patrunjel

Mod de preparare

Se taie carnea bucati, se prajeste in grasime fierbinte, se asaza in cratita, se adauga ceapa, 1-2 patlagele rosii, o lingura de faina, putina boia de ardei si sare. Cratita se acopera cu capac si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 1-1 1/2 ore. Patlagelele vinete se curata, se taie bucati si se sareaza. Se lasa sa se scurga zeama, apoi se prajesc in untura. Cind sint gata se pun peste carne, iar dupa 10-15 minute se adauga 2-3 rosii si se da cratita la cuptor sa scada sau se lasa sa fiarba la foc mic.
Cind se serveste mincarea la masa, se presara cu patrunjel verde taiat marunt

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...