Pentru mititei de casa din carne de vaca se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si cimbru.
Pentru mititei de casa din carne de vaca se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si cimbru. Separat se prepara un sos de usturoi pisat si 2 linguri de apa. Se strecoara zeama in tocatura si se amesteca bine. Tocatura se lasa 2-3 ore la gheata sau la rece. Se iau cu lingura cantitati egale din tocatura si cu miinile muiate in apa se formeaza mititei de aceeasi marime. Se asaza pe un fund de lemn. Se frig pe gratar la foc iute.
Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale Este cel mai bun tiramisu pe care l-am...
Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile taleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj