Musaca de cartofi

Cartofii fierti in coaja se curata si se taie felii. Carnea fiarta se da prin masina si se amesteca cu sucul de ceapa, morcovul fiert, sarea si verdea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr. carne de vaca fiarta
  • 3-4 buc. cartofi
  • 15 ml ulei
  • 2 buc. rosii
  • o lingurita suc de ceapa
  • 2 linguri suc de rosii
  • verdeata
  • sare
  • 1/2 buc. morcov fiert

Mod de preparare

Cartofii fierti in coaja se curata si se taie felii. Carnea fiarta se da prin masina si se amesteca cu sucul de ceapa, morcovul fiert, sarea si verdeata tocata. Se asaza apoi in cratita cartofii taiati felii, un strat de carne, apoi iar felii de cartofi. Se amesteca rosiile tocate cu uleiul si verdeata si se toarna deasupra. Se dau la cuptor sa scada.
Se serveste cu sucul proaspat de rosii deasupra

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...