1. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Intr-o tigaie adanca se pune mai mult ulei si se rumenesc putin cartofii. Ceapa se taie marun
1. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Intr-o tigaie adanca se pune mai mult ulei si se rumenesc putin cartofii. Ceapa se taie marunt, la fel si ardeiul si se pun in 3-4 linguri de ulei si se calesc,se adauga carnea si se amesteca bine.Dupa ce scade zeama lasata se pune sare,piper,patrunjel,boia si se amesteca bine. Se trage cratita de pe foc si se adauga oul, se amesteca bine. Intr-o tava normala sau de yena se aseaza un strat de cartofi, se condimenteaza, se pune un strat de carne, cartofi condimentati, bulion, carne, cartofi condimentati, bulion si se da la cuptor 40-45 min pana se rumeneste.
Se poate servii cu smantana
Alte retete recomandate
Fursecuri de casa , cele mai bune si sanatoase .De asemenea sunt usor de facut si e o placere sa le faci impreuna cu copilul...
Biscuiti cu lamaie, ghimbir si o migdalaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri