Se taie marunt ceapa si se topeste in putin ulei. Se adauga carnea tocata si coditele ciupercilor marunt taiate. Se sareaza, se pipereaza dupa gust. D
Se taie marunt ceapa si se topeste in putin ulei. Se adauga carnea tocata si coditele ciupercilor marunt taiate. Se sareaza, se pipereaza dupa gust. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea si zeama lasata de ciuperci a mai scazut, se da vasul deoparte. Cind tocatura s-a racorit, se amesteca cu ouale batute si cu verdeata tocata. Palariile ciupercilor, spalate si scurse, se frig pe o tabla (de copt ardeii). Pe masura ce se frig, se asaza pe o farfurie si se presara cu putina sare. Se alterneaza apoi intr-o cratita rinduri de ciuperci si tocatura. Se incepe si se termina cu ciuperci. Se toarna deasupra zeama lasata de ciuperci si smintina. Se da circa o ora la cuptor cu foc potrivit.
Eu nu mananc deloc urda, de fapt nu prea sunt fana branzeturi (doar cascaval, mozzarella, o crema de branza pe paine din cand...
Placinte sarate, cu urda si mararGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa