Musaca de dovlecei

Dovleceii se curata, se taie felii, se fierb in apa cu sare si se scurg. Carnea fiarta se pune in straturi. Deasupra se stropeste cu ulei si se presa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne
  • 300 gr. dovlecei tineri
  • 15 gr. ulei
  • marar
  • 1 ou
  • sare
  • 1-2 linguri sos de rosii
  • 2-3 linguri lapte

Mod de preparare

Dovleceii se curata, se taie felii, se fierb in apa cu sare si se scurg. Carnea fiarta se pune in straturi. Deasupra se stropeste cu ulei si se presara mararul verde tocat, apoi se acopera cu oul batut cu lapte. Se fierbe in baia de apa la cuptor.
Se serveste cu suc de rosii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert inghetata cu banane si caramel

Am preparat o inghetata rapida, inspirandu-ma dupa reteta lui Merisor. Lapte condensat indulcit caramelizat gasiti aici.

Desert inghetata cu banane si caramel
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii