Musaca de spanac

Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna picurind cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat ca

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 - 2 kg spanac
  • 1/2 kg carne
  • 3-4 cepe
  • 3 linguri grasime
  • 2 oua
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna picurind cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata, sare si piper. Se amesteca bine. Spanacul se opareste cu bors sau se inabusa in grasime si apoi se toaca cu cutit de lemn. Se asaza in cratita un rind de spanac, un rind de carne, bulion sau rosii si se termina cu un rind de spanac. Se umple cu apa sau cu zeama de carne si se da la cuptor. Se lasa pina ce scade bine si se toarna pe deasupra un ou intreg batut. Se mai da la cuptor pina se incheaga oul
Se serveste cu iaurt sau smintina

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu cirese

Cu o pofta nebuna de a manca ceva bun, am dat o cautare prin retetele favorite si am luat cate putin de la fiecare...va...

Desert cheesecake cu cirese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii