Musaca de taitei cu carne macra

Pentru musaca de taitei se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se adauga unpraf de piper, sare si un ou.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g taitei (2 oua
  • 300 g faina
  • apa cit cuprinde o coaja de ou
  • sare)
  • 500 g carne macra
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet.

Mod de preparare

Pentru musaca de taitei se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se adauga unpraf de piper, sare si un ou. Se unge o forma cu unt, se presara pesmet. Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, se fierb nu prea mult, se racoresc cu apa rece, se scurg bine si se oparesc cu unt. Se unge forma cu unt, se presara pesmet si apoi se asaza un rand de taitei, un rand de carne si asa mai departe. Deasupra se presara pesmet si se mai pune putin unt. Se da la cuptor. Se rastoarna. La fel se poate pregati cu macaroane de casa sau cumparate.


Musaca de taitei se serveste calda.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu iaurt si fructe confiate

Foarte usor de facut si foarte buna!

Prajitura cu iaurt si fructe confiate
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa