Pentru muschi de porc cu sos din ciuperci cotletul se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 50 ml apa.
Pentru muschi de porc cu sos din ciuperci cotletul se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Se adauga sosul de ciuperci si se fierbe cca 5 minute.
Muschii de porc cu sos din ciuperci se servesc calzi.
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa