Muschi de porc cu sos din ciuperci

Pentru muschi de porc cu sos din ciuperci cotletul se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 50 ml apa.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cotlet de porc - 600 g
  • ulei - 100 ml
  • sos de ciuperci - 600 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru muschi de porc cu sos din ciuperci cotletul se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Se adauga sosul de ciuperci si se fierbe cca 5 minute.

Muschii de porc cu sos din ciuperci se servesc calzi.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...