Muschi de porc la gratar

Muschiul spalat si zvintat bine pe un prosop, se impaneaza cu bucatele de costita si usturoi. Se asaza apoi pe gratarul uns bine si se tine pina se fr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi de 700-800 gr
  • 100 gr. costita afumata
  • 6-7 catei de usturoi
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Muschiul spalat si zvintat bine pe un prosop, se impaneaza cu bucatele de costita si usturoi. Se asaza apoi pe gratarul uns bine si se tine pina se frige si se rumeneste frumos, fara sa se usuce prea tare. Se sareaza si se asaza pe platou.
Garniturile (fasole verde, cartofi pai) se aranjeaza in jurul muschiului. Se orneaza cu frunze de salata verde.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...