Muschi de vaca cu sos de vin

Se rumeneste muschiul pentru a capata o crusta pe toata suprafata, se asaza apoi in tava peste un strat de zarzavaturi, ceapa taiata marunt si grasime

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • o lingura grasime
  • o lingura faina
  • 1 pahar de vin
  • o lingura bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Se rumeneste muschiul pentru a capata o crusta pe toata suprafata, se asaza apoi in tava peste un strat de zarzavaturi, ceapa taiata marunt si grasime, presarata cu o lingura de faina, sare, piper, o lingura de bulion si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba inabusit, intorcind si stropind mereu friptura. Spre sfirsit se adauga cimbrul.
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi fierti intregi si serviti cu unt si patrunjel verde

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...