Se rumeneste muschiul pentru a capata o crusta pe toata suprafata, se asaza apoi in tava peste un strat de zarzavaturi, ceapa taiata marunt si grasime
Se rumeneste muschiul pentru a capata o crusta pe toata suprafata, se asaza apoi in tava peste un strat de zarzavaturi, ceapa taiata marunt si grasime, presarata cu o lingura de faina, sare, piper, o lingura de bulion si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba inabusit, intorcind si stropind mereu friptura. Spre sfirsit se adauga cimbrul.
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi fierti intregi si serviti cu unt si patrunjel verde
Imi doream de ceva timp sa fac o friptura de vita, dar mereu am avut teama ca o sa iasa tare, ca o sa ramana nefacuta in...
Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa