Muschi de vita cu ciuperci

Muschiul se curata de pielite, se spala si se transeaza dupa care se da un praf de sare si piper, se aseaza intr-o cratita cu uleiul bine incins si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cantitate pt 6 portii: 0
  • 900 gr Muschi de vita
  • 100 ml Ulei de floare; 0
  • 100 gr Unt
  • 020 gr Faina
  • 015 gr Pasta de tomate
  • 200 ml Vin rosu
  • 100 ml Vin alb
  • 200 ml Supa de oase
  • 150 gr Ciuperci
  • 030 gr Morcovi
  • 030 gr Patrunjel radacina
  • 030 gr Pastarnac
  • 030 gr Telina
  • 015 gr Sare
  • 002 gr Piper

Mod de preparare

Muschiul se curata de pielite, se spala si se transeaza dupa care se da un praf de sare si piper, se aseaza intr-o cratita cu uleiul bine incins si se rumeneste usor pe ambele parti. Separat se incinge untul in care se calesc legumele taiate potrivit, faina cu pasta de tomate si vinul alb. Se lasa la fiert 5 minute dupa care se strecoara si se toarna sosul obtinut peste muschi, adaugand ciupercile curatate, spalate si taiate lame. Se introduce muschiul in cuptorul incins si se lasa 30 - 35 de minute. Inainte de al scoate cu 5 minute adaugam vinul rosu.
Se serveste cu sosul propriu.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...