Se pune untul intr-o tigaie la foc mic, cand incepe sa se topeasca se adauga piperul verde boabe, sosul de soia, sosul...
Sos pepe verdeMuschiul se curata de pielite, se spala si se transeaza dupa care se da un praf de sare si piper, se aseaza intr-o cratita cu...
Muschi de vita cu ciuperciSe curata caracatita si se freaca cu putina sare, dupa care se bate carnea pentru a se fragezi. Punem o oala cu apa sa dea in...
Caracatita lemonePulpele se spala, se sterg, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se introduc intr-o tava de cuptor impreuna cu...
Pulpe pui in sos de bereSe taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia,...
Pui SanhaiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasolePrima data cand le-am facut, mega bune, am facut dupa reteta Jamilei Reteta romaneasca
Desert poale-n brauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj