Se curata caracatita si se freaca cu putina sare, dupa care se bate carnea pentru a se fragezi. Punem o oala cu apa sa dea in clocot, la care adaugam
Se curata caracatita si se freaca cu putina sare, dupa care se bate carnea pentru a se fragezi. Punem o oala cu apa sa dea in clocot, la care adaugam o foaie de dafin, sare si un catel de usturoi curatat, introducem caracatita in oala si o lasam la fiert timp de o ora. Pentru a proba daca este fiarta se incearca cu furculita prin strapungere. Dupa fierbere se da oala de pe foc si se lasa la temperat putin, apoi se scurge bine si se taie bucati pe care le punem intr-un vas. Separat pregatim un sos din zeama de lamaie cu ulei de masline, patunjel tocat marunt, sare si piper.
Amestecam carnea de caracatita cu sosul foarte bine,apoi lasam compozitia la rece timp de 8 ore inainte de a fi servita
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii