Cu o zi inainte de a pregati acest fel de mancare, se fierb cartofii in coaja, se curata si se lasa sa se raceasca. Se curata ciupercile si se tai fe
Cu o zi inainte de a pregati acest fel de mancare, se fierb cartofii in coaja, se curata si se lasa sa se raceasca.
Se curata ciupercile si se tai felii impreuna cu cartofii. Carnea se trece prin ulei si piper.
Se amesteca ouale cu laptele si se sareaza dupa gust.
Se prepara o omleta in felul urmator : la foc mediu se incalzesc 2 linguri de unt, se adauga cartofii si ciupercile taiate si se condimenteaza cu sare si piper. Cand partea de jos incepe sa se rumeneasca, se intoarce si se lasa inca 5 minute. Se adauga compozitia din lapte si oua si se asteapta pana se ingroasa.
Intr-o tigaie incalzita carnea se prajeste cate 1 minute pe fiecare parte. La un foc mic, se adauga untul peste carne si se lasa pana se prajeste friptura
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Ciorba radauteana
Zacusca de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa