Se spala carnea, se curata si se taie in bucati potrivite. Bucatile se bat cu ciocanul din lemn, astfel incat sa devina mai fragede. Se sareaza si se
Se spala carnea, se curata si se taie in bucati potrivite. Bucatile se bat cu ciocanul din lemn, astfel incat sa devina mai fragede. Se sareaza si se pipereaza, se ung cu putin unt si se pun pe gratarul incins. Se frig pe ambele parti, dar nu foarte bine, avand grija sa nu fie prea patrunse in interior. Restul de unt, inmuiat la caldura, se freaca bine cu sare si piper. Se adauga mararul si patrunjelul tocate foarte fin si sucul de lamaie. Se unge o tava cu aceasta compozitie si se adauga bucatile de carne. Se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Se serveste cu garnitura de cartofi si salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa