Se spala carnea, se curata si se taie in bucati potrivite. Bucatile se bat cu ciocanul din lemn, astfel incat sa devina mai fragede. Se sareaza si se
Se spala carnea, se curata si se taie in bucati potrivite. Bucatile se bat cu ciocanul din lemn, astfel incat sa devina mai fragede. Se sareaza si se pipereaza, se ung cu putin unt si se pun pe gratarul incins. Se frig pe ambele parti, dar nu foarte bine, avand grija sa nu fie prea patrunse in interior. Restul de unt, inmuiat la caldura, se freaca bine cu sare si piper. Se adauga mararul si patrunjelul tocate foarte fin si sucul de lamaie. Se unge o tava cu aceasta compozitie si se adauga bucatile de carne. Se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Se serveste cu garnitura de cartofi si salata.
Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...
Briose aperitivOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj