Muschiul file de porc este o carne care, daca este corect gatita, este o adevarata delicatesa si un rasfat pentru papilele gustative.
Bucata de muschi de porc se caleste in ulei, 5 minute.
Se amesteca mustarul cu rozmarin, cimbru, sare si piper, dupa gust, si se unge carnea.
Se inveleste carnea in felii de costita, se leaga si se pune intr-o cratita cu 1 pahar de ulei. Se adauga 2-3 linguri de apa si se pun, de jur-imprejur, morcovii intregi si cu o parte din codite.
Se acopera oala si se introduce in cuptor. Cand carnea este patrunsa, se adauga vinul si se mai lasa sa se rumeneasca friptura fara capac.
Muschiul file se serveste taiat felii si cu morcovii intregi alaturi.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti