Muschi file cu morcovi

Muschiul file de porc este o carne care, daca este corect gatita, este o adevarata delicatesa si un rasfat pentru papilele gustative.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr muschi de porc
  • 8 felii de costita
  • 1 lingurita de mustar dulce
  • rozmarin
  • cimbru
  • 50 ml vin alb
  • 300 gr morcovi tineri (sau baby carrots)

Mod de preparare

Bucata de muschi de porc se caleste in ulei, 5 minute.

Se amesteca mustarul cu rozmarin, cimbru, sare si piper, dupa gust, si se unge carnea.

Se inveleste carnea in felii de costita, se leaga si se pune intr-o cratita cu 1 pahar de ulei. Se adauga 2-3 linguri de apa si se pun, de jur-imprejur, morcovii intregi si cu o parte din codite.

Se acopera oala si se introduce in cuptor. Cand carnea este patrunsa, se adauga vinul si se mai lasa sa se rumeneasca friptura fara capac.


Muschiul file se serveste taiat felii si cu morcovii intregi alaturi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos