Muschi file umplut

Muschiul file se desface cu un cutit ascutit ca si cum ar fi un rulou, se bate cu ciocanul de snitele , se sareaza si se condimenteaza,apoi se da la r

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muchi file porc
  • 1/2 kg ciuperci champinion
  • 100 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 1/2 ceasca lapte
  • 2-3 linguri vin
  • alb
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • amidon alimentar
  • vegeta

Mod de preparare

Muschiul file se desface cu un cutit ascutit ca si cum ar fi un rulou, se bate cu ciocanul de snitele , se sareaza si se condimenteaza,apoi se da la rece acoperit cu folie

Ciupercile se spala, se taie felii si se calesc in putin ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori asezonata cu cimbru, sare, piper ,vegeta si 2-3 lg de vin alb.

Cand amestecul se inmoaie se adauga 1 lingurita de amidon si 1/2 ceasca lapte si se mai tine cca 1 minut pe foc,apoi se da la racit.

Dupa racirea umpluturii se intinde muschiul pe masa si pe acesta se aseaza un strat de casacaval ras ,peste care se aseaza umplutura. Se ruleaza si se infasoara cu ata pentru a nu se desface la copt.Se pune intr-o tava stropita cu ulei , apa si vegeta , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor ,la foc mediu,cca 90 minute.Pofta buna!
Se taie felii care se aseaza pe farfurie alaturi de buchete de legume,cartofi taranesti si 1 lg. sfecla rosie coapta si stropita cu otet dulce.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Shaorma cu piept de pui

Am gasit niste lipii la supermarket si nu am rezistat tentatiei de a le cumpara, gandindu-ma ca o sa fac eu ceva cu ele...iar...

Shaorma cu piept de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca