Muschiul bine curatat de pielite se impaneaza cu usturoi, se leaga cu sfoara curata pentru a putea fi taiat in felii aspectoase cind este gata. Se ada
Muschiul bine curatat de pielite se impaneaza cu usturoi, se leaga cu sfoara curata pentru a putea fi taiat in felii aspectoase cind este gata. Se adauga eventual putin piper, cimbru dupa gust, se unge cu putin ulei sau margarina la suprafata. Se adauga putina apa si se da la cuptor, initial la foc iute apoi mocnit. Din timp in timp se stropeste friptura cu sosul din tava pentru a ramine suculenta. Cind este aproape gata se adauga un pahar de vin alb de calitate si se mai lasa 10-15 minute la foc mai iute.
Se poate servi rece sau cald, cu diferite garnituri
Și în post sunt bune dulciurile, gogoșile, în special, pentru că nu diferă prea mult de cele de frupt. Eu...
Desert gogosi pufoase, de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata