Carnea se spala, se curata si se taie in fasii. Se freaca bucatile cu sare si piper. Se face un amestec din lichiorul de fructe, sosul de soia, miere
Carnea se spala, se curata si se taie in fasii. Se freaca bucatile cu sare si piper. Se face un amestec din lichiorul de fructe, sosul de soia, miere si usturoi pisat. Se lasa carnea la marinat in acest amestec timp de trei ore. Se scoate, se trece intr-un vas uns cu ulei si se lasa la cuptor timp de aproximativ o jumatate de ora. Separat, intr-o tigaie, se pune pe foc sosul in care a stat muschiul la marinat. Se adauga bananele curatate de coaja si taiate in bucati potrivit de mari. Dupa ce sosul s-a ingrosat, se ia de pe foc si se toarna peste muschiul de porc, lasandu-se in continuare la cuptor pentru inca 20 de minute.
Cand carnea este aproape gata, se adauga sucul de la portocala si coaja rasa.
Se serveste calda, cu paine prajita.
Alte retete simple recomandate
Ciuperci umplute
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii