Muschiul se spala, se curata si se taie in patru bucati. Se sareaza si se pipereaza, invelindu-se apoi fiecare bucata in felii de bacon. Se curata cea
Muschiul se spala, se curata si se taie in patru bucati. Se sareaza si se pipereaza, invelindu-se apoi fiecare bucata in felii de bacon. Se curata ceapa si se taie in sferturi. Gutuile se spala bine, se curata de cotoare si se taie. Cartofii, curatati de coaja, se taie si ei in sferturi. Toate aceste legume, impreuna cu cateii de usturoi lasati intregi, se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Peste ele se pun bucatile de muschi. Totul se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu cimbru. Tava se lasa la cuptor timp de aproximativ o ora.
Friptura se serveste fierbinte, cu garnitura de legume.
Alte retete porc recomandate
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa