Muschiulet de porc aromat cu gutui

Muschiul se spala, se curata si se taie in patru bucati. Se sareaza si se pipereaza, invelindu-se apoi fiecare bucata in felii de bacon. Se curata cea

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschi de porc
  • 200 g bacon
  • 2 gutui
  • 2 cartofi mijlocii
  • o ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 6 linguri de ulei de masline
  • o foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Muschiul se spala, se curata si se taie in patru bucati. Se sareaza si se pipereaza, invelindu-se apoi fiecare bucata in felii de bacon. Se curata ceapa si se taie in sferturi. Gutuile se spala bine, se curata de cotoare si se taie. Cartofii, curatati de coaja, se taie si ei in sferturi. Toate aceste legume, impreuna cu cateii de usturoi lasati intregi, se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Peste ele se pun bucatile de muschi. Totul se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu cimbru. Tava se lasa la cuptor timp de aproximativ o ora.
Friptura se serveste fierbinte, cu garnitura de legume.

Alte retete porc recomandate

Ardei umpluti

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pui manastiresc

Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...

Pui manastiresc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca