Muschiulet de porc umplut cu branza de vaci

Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci este delicios. Pentru preparare aveti nevoie de muschiulet, branza de vaci, busuioc si unt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g muschiulet
  • 200 g branza de vaci
  •  
  • frunze de busuioc
  • 50 g unt
  • o ceapa
  • o cana de supa
  • o lingurita de coaja de lamaie.

Mod de preparare

Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne din 600 g muschiulet se scot 4 fileuri, care se bat putin cu ciocanul, se condimenteaza, apoi se umplu cu pasta facuta din 200 g branza de vaci si frunze de busuioc, dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori. Punem in tigaie 50 g unt si prajim rulourile pe ambele parti, adaugam o ceapa tocata marunt, calim putin, apoi stingem cu o cana de supa si adaugam branza ramasa, amestecam bine si punem o lingurita de coaja de lamaie.


Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci se serveste cu garnitura de chiftelute din cartofi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca