Muschiulet la gratar cu mazare

Feliem carnea si ungem feliile cu mustar, ulei amestecat cu piper si le punem la frigider la macerat intr-un vas care se inchide ermetic 1-2 zile. In

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g muschiulet
  • 3 liguri mustar picant
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita piper
  • sare
  • Pentru garnitura:
  • 300 g rosii
  • 250 g zuchini
  • 3 ardei colorati
  • 150 g ciuperci
  • 250 g branza
  • 3 linguri ulei
  • 6 dkg unt
  • 2 linguri arpagic taiat marunt
  • Sare
  • piper alb macinat

Mod de preparare

Feliem carnea si ungem feliile cu mustar, ulei amestecat cu piper si le punem la frigider la macerat intr-un vas care se inchide ermetic 1-2 zile.

Inainte de preparare le presaram cu sare si le prajim pe gratarul incins pe ambele parti.

Taiem capatul rosiilor, taiem felii groase din tuchini, scoatem samburii din ardei, indepartam coditele ciupercilor si le prajim pe fiecare pe gratar pe ambele parti. Amestecam branza cu arpagicul si untul si punem amestecul obtinut peste legume si prajim pana cand untul se topeste. Servim impreuna cu carnea.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...