Ostropel de pui

Puiul taiat in bucati se fierbe cu ceapa. Cind este aproape fiert se adauga rosiile curatate de pielita si taiate in felii sau bulionul, faina desfacu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pui
  • o lingura untdelemn
  • 2-3 buc. rosii
  • o lingurita bulion
  • 1 buc. ceapa
  • o lingurita faina
  • patrunjel
  • doua capatina usturoi

Mod de preparare

Puiul taiat in bucati se fierbe cu ceapa. Cind este aproape fiert se adauga rosiile curatate de pielita si taiate in felii sau bulionul, faina desfacuta in putina apa, verdeata si usturoiul si se da la cuptor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...