OSTROPEL DE PUI

Pulpele se spala, se curata si se taie in doua. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • ulei 100ml
  • bulion 100gr
  • 2 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 foaie dafin
  • piper 1gr
  • sare 10gr

Mod de preparare

Pulpele se spala, se curata si se taie in doua. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tava peste jumatate din cantitatea de ulei, se pun pulpele, care se presara cu putina sare si piper. Deasupra compozitiei se mai adauga 100 ml de apa si se introduce in cuptorul incins la 180-200 C, pentru circa 20 de minute. Intr-o tigaie se pune restul de ulei, bulionul si se caleste pentru cateva minute. Se adauga rosiile si se stinge cu putina apa. Cand pasta a devenit omogena, se toarna peste pulpele din tava, se pun usturoiul si foile de dafin, se adauga restul de piper si sare si se mai fierbe in cuptor pentru circa 20 de minute. Se serveste pe platou sau farfurie, sau chiar direct din tava in care s-a pregatit, de preferinta cu piure de cartofi.


Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Carnaciori in halat de branza si cartofi

Carnaciori in halat de branza si cartofi
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise