Se curata carnea de resturile de oase, se spala in apa rece, se pune intr-un vas mare cu multa apa si se fierbe la foc potrivit, cu vasul descoperit.
Se curata carnea de resturile de oase, se spala in apa rece, se pune intr-un vas mare cu multa apa si se fierbe la foc potrivit, cu vasul descoperit. La jumatatea timpului de fierbere, se adauga zarzavatul spalat si curatat, cateva boabe de piper si sare. Cand carnea se desprinde de pe os, se scoate din oala, se curata de oasele mici si se pune intr-un castron adanc.
Se face un sos gros din trei oua batute spuma, sare, otet si zahar. Se ingroasa pe foc mic impreuna cu o mana de jumari proaspete. Sosul se rastoarna fierbinte peste bucatile de carne si se servesc imediat. Peste carne se pun si bucati de maduva scoase din rasol.
Pofta buna!
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Zacusca cu ciuperci
Ardei umpluti
Am pus mana pe cioroi si l-am asezonat cu legume......
Ghiveci la slow cooker Crock-PotDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata