Pachetele de miel cu verdeata

Dupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu oul. Puneti pe f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de miel
  • 4 legaturi de leurda
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 teline mici
  • 200 g jambon crud uscat
  • 2 capatani de usturoi
  • 4-5 fire de marin
  • 5-6 frunze de salvje
  • 5-6 fire de cimbru
  • 150 ml vin alb
  • ± sare
  • piper

Mod de preparare

Dupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt.

Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu oul. Puneti pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri din amestecul de verdeturi. Infasurati fiecare bucata de carne in cate o felie de jambon.

Puneti pachetelele astfel pregatite intr-o tava, adaugati uleiul, vinul, zeama de lamaie si coaja acesteia data pe razatoarea mica si capatana de usturoi intreaga, taiata in 2 jumatati pe orizontala.

Presarati cu sare si piper si puneti tava in cuptorul

incins. Coaceti la foc potrivit pana cand se rumenesc frumos pe deasupra.
Serviti pachetelele calde cu garnitura de morcovi.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...