Se pune cate un piept de pui pe cate o foaie de aluminiu. Se presara cu cimbru si piper, sau alte mirodenii dupa gust. Se acopera cu usturoi rondele (
Se pune cate un piept de pui pe cate o foaie de aluminiu. Se presara cu cimbru si piper, sau alte mirodenii dupa gust. Se acopera cu usturoi rondele (sau pisat) si cu ceapa solzisori.Se pun rosiile si prazul. Se presara din abundenta cu patrunjel si frunze de telina.
Se impacheteaza frumos papiota, in asa fel incat sa fie cat mai etansa.
Se pun intr-o cratita si se adauga apa pe langa ele, sa le ajunga apa cam la 1 centimetru, 1,5 cm !
Se acopera cu un capac de genul celui care permite scurgerea condensului direct in cratita !
Se pun pe foc si cand incepe apa sa fiarba se da focul cat mai mic cu putinta si se lasa jumatate de ora !
Se deschid cu grija, caci sunt aburi in interiorul lor !
Se servesc cu garnitura de legume
Reteta propusa de iulia13
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru un pranz usor am pregatit un salau cu legume.
Salau la cuptor cu morcovi si dovleceiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.